Sparetips

Spiirs samlede guide til en vellykket sommerferie

Caroline Sølver 28-05-2019 - Læsetid: 5 min

Måske har du allerede nydt sæsonens første is og været en tur i bølgen blå. Sommeren nærmer sig, og du er allerede i gang med at tælle ned til, at kalenderen melder ferie. Men hvor går turen hen i år? Drømmer du om camping, charter, interrail, vandretur eller måske en afbudsrejse?

Hos Spiir holder vi meget af at rejse, og derfor samler vi her vores rejseindlæg i én stor rejseguide, så du kan nyde godt med inspiration og komme nærmere hvilken slags ferie, du drømmer om i år. Vi har også masser af tips til, hvordan du undgår at opslide dit betalingskort alt for meget både, før, undervejs og efter din ferie.

God læsning og god ferie!

Tjek på rejseforsikring, bagageregler og kompensation for forsinket eller aflyst fly

Styr på ferien

Hvor meget er det nu, du må pakke i din bagage? Hvad skal du absolut huske at tage med dig på ferie? Der er meget at huske, når du skal på ferie, men frygt ej:

Det kan være dyrt at rejse, meeeeen...

Spiirs store rejseguide

Det behøver det altså slet ikke at være! Vi har rystet posen og fundet alle vores guldkorn til, hvordan du undgår, at din ferie kommer til at lænse din konto:

Daaaaaanmark er et dejligt land!

Rejseguide til Danmark

Du behøver langt fra at sætte dig på en flyver for at holde ferie. Danmark er et skønt ferieland, der byder på en masse dejlige (og endda gratis!) oplevelser, der går lige i bogen over dejlige minder.

Rejseguides til udlandet

Spiirs store rejseguide til ferie i Danmark

Holder du af at høre et andet sprog, mærke en anden kultur og opleve en ny by? Så står den måske på storbyferie i udlandet. Her er der også tips at finde. Læs med og bliv inspireret til en fed feriedestination i udlandet:

Drømmer du om en alternativ type ferie?

Den ultimative rejseguide

Du har besøgt Berlin og har også holdt en håndfuld ferier i Danmark. Nu drømmer du om en alternativ rejseoplevelse. Vi har nogle gode idéer:

Uanset om du har et stort budget og bare skal give den gas, eller om du drømmer om at blive i Danmark og spare på både penge og CO2-udledning, er der masser af tips at hente i de forskellige rejseguides. Lige meget hvilken ferie du skal på, så ønsker vi dig en rigtig skøn én af slagsen!

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.

“Spiir er en sund øvelse for stort set alle”