Studieliv

Gratis e-bog: Din guide til et fedt liv på SU

Cecilie Asaa 28-09-2017

Er du på SU, så ved du nok, at der er rigtig meget at se til. Ikke bare på studiet og sammen med vennerne. Men også på den økonomiske front. 5100 kroner i SU hver måned rækker bare ikke voldsomt langt, når prisen på et værelse i centrum af din studieby starter omkring 3000 kroner.

Hvordan skal du få råd til fisk to gange om ugen, 600 gram frugt og grønt om dagen, fitness en halv time om dagen, fredagsbarer, byture, nye jeans, computer, studiebøger og en lille smule ekstra snold engang imellem?

Virker det uoverskueligt? Så sidder vi måske med løsningen til dig.

Spiir har udgivet en gratis e-bog, der har frasorteret al den unødvendige bankrådgiver-snak. Vi giver dig din helt egen guide til at jonglere med dine penge, så du får studieliv i hopla for alle dine knaster.

Hent gratis e-bog spiir studerende økonomi su her

Top tunede sparefif

Du deler sikkert allerede dine bedste sparefif med dine studievenner. Der er mange gode råd, og som studerende er det bare med at rage de bedste til dig, så du på en smart måde får mest for dine penge.

Hos Spiir har vi mange års erfaring med at hjælpe unge med at blive økonomiske superhelte. Vores fokus er at dele værktøjer og viden, der kan gøre dig i stand til at gennemskue hverdagens forbrug og dine pengevaner.

Vi har derfor samlet alle vores guldkorn til dig på SU. På 25 sider får du blandt andet:

  • Historien om, hvordan en studerende fandt 4488 kroner i sit budget

  • Geniale sparetips

  • Guldkorn til at undgå økonomisk stress

  • Tricks til at få lækker og sund mad på bordet, der ikke koster det store

  • Pengeråd fra tre eksperter

  • Ideer til at få småbeløb til at blive til drømmeoplevelser

  • Og meget mere

e-bog spiir fedt liv på su guide til kick-ass studieøkonomi budget studerende

Fandt 4.488 kroner i SU-budgettet

Læs eksempelvis om Karen, der fandt ud af, at hun kunne spare hele 4.488 kroner om året bare ved at ringe til forsikringsselskabet, finde et billigere mobilabonnement og skære ned i andre faste udgifter i budgettet.

Og hvem siger, at du ikke kan få lækker mad bare fordi, du er studerende? Vi giver dig tips og tricks til, hvordan du får lækker mad på bordet, der ikke vælter dit budget. I bogen finder du også 10 fede sparetips, så du kan spare penge allerede i dag.

Eller er du nysgerrig efter at finde ud af, hvad andre studerende gør for at spare penge? Vi har spurgt fem studerende, hvad netop de gør for at få hverdagen på et stramt SU-budget til at hænge sammen.

Stressede studerende

Friske tal fra Danmark Evalueringsinstitut viser, at hver sjette studerende i høj grad oplever økonomiske problemer, når de starter på et studie. En lignende undersøgelse fra Dansk Magisterforening viser, at fire ud af fem studerende føler sig stressede i løbet af studietiden.

Og det vil vi gøre noget ved.

Som ung er der ikke mange steder, du kan få hjælp til økonomien. Ofte er hjælpen en løftet pegefinger, der fortæller dig, hvad du må og ikke må med dine penge. Men hos Spiir tror vi ikke på, at det er den bedste hjælp. Tværtimod. Hvem gider at få skæld ud eller blive mødt af en masse kedelig bank-termer, når det gælder penge?

Vi tror på dig og på, at du er fornuftig med dine penge. Men derfor kan det stadig være svært. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at blive klogere på dine penge og din økonomi. Vi smider det kedelige væk og smækker humor og almindeligt hverdagsprog ind. Og det er lige præcis sådan, vi har skrevet e-bogen. I et sprog der er til at forstå. Så du får maksimal viden, uden at det bliver tørt og kedeligt.

Frisk på en kick-ass studieøkonomi?

Tænker du også ‘hell no’ til at få økonomisk stress i studietiden? Så hent vores gratis e-bog lige her, eller send den til én, du synes, kan få glæde af at læse den.

Hent gratis e-bog spiir studerende økonomi su her

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.