Budgetskema

Få økonomiske superkræfter med Spiirs app

Julie Mikkelstrup 19-12-2016

Mangler du økonomisk overskud? Har du svært ved at gennemskue, hvorfor bankkontoen måned efter måned går i minus? Eller vil du bare gerne blive bedre til at holde dankortet i lommen?

Spiir har lavet en app, der agerer din økonomiske assistent. Du får økonomiske superkræfter helt uden at svede over besværlige budgetskemaer og gammeldags lommeregnere.

Spiirs assistent var en øjenåbner

For Martin Linde, var det en øjenåbner at få Spiir assistenten til at overvåge hans økonomi. Martin Linde står bag bloggen gode-tips.dk. Han opdagede blandt andet, at posten til indkøb af burgere og pizza havde sit eget liv.

“Jeg har faktisk aldrig haft en idé om mit forbrug af fastfood. Det er nok lidt højere end forventet - lad mig sige det sådan,” siger Martin Linde. Han troede, han havde en god fornemmelse af sit pengeforbrug, men Spiirs app lærte ham det modsatte.

“Jeg blev overrasket. Faktisk lidt chokeret. Min fornemmelse af mit pengeforbrug er åbenbart ikke helt skarp,” erkender han.

Undgå unødigt forbrug

Martin Linde opdagede sit overforbrug af fastfood ved at indstille app-funktionen forbrugsmål.

Med en slider kan man i app’en vælge et maksimumbeløb for eksempelvis fastfood. Assistenten vil holde øje med, om du holder dig inden for beløbet og sende dig besked om, hvordan du klarer det. Helt nemt og enkelt.

Martin Linde synes, der er et stort potentiale i funktionen, fordi den sørger for, at han ikke bruger penge på ting, han ikke har brug for.

“Den er med til at nedsætte mit forbrug af ‘unødigt’ forbrug,” forklarer han.

Det er denne og andre simple funktioner i app’en, der giver dig økonomiske superkræfter. Du kommer oven på din økonomi helt automatisk.

Bliv boss over din økonomi

Undersøgelser viser, at tre ud af fire danskere faktisk forsøger at holde orden i økonomien ved at lægge budget. De glemmer dog at tjekke op på budgettet, og derfor udebliver den økonomiske gevinst.

Efter Martin Linde har prøvet Spiirs app er han helt sikker på, at app’en kan være med til at give ham det forkromede overblik over hans økonomi og mere til.

“Jeg tror rent faktisk, at denne app ikke bare nøjes med at give mig overblikket over min økonomi. Den kan også motivere mig til at tænke mere over mit forbrug,” konkluderer han.

Har du fået mod på at holde dig ajour med dine pengevaner og få klar besked om dine evner udi privatøkonomi - både når du klarer dig skidt, og når du styrer for vildt? Så hent Spiir assistenten her og bliv boss over din økonomi.

Martin har skrevet om sin oplevelse med app’en på gode-tips.dk. Tjek hans anbefalinger ud og smid en besked i kommentarfeltet, hvis du er enig i hans betragtninger.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.