Sparetips, Studieliv

Sådan kommer du billigst over tømmermændene

Vivienne Bruun 01-12-2014

Øllene og drinksene er for længst købt og drukket, så det er for sent at ærgre sig over, at de penge er væk. Nu handler det om at komme på højkant igen, hurtigst og ikke mindst billigst muligt. I dette blogindlæg får du gode tips til, hvordan fastfood og cola med fordel kan erstattes af billigere og bedre remedier.

Forebyg på den fede måde

Hvis du tit får tømmermænd efter at have drukket alkohol, er det en god ide at vænne dig til at drikke mindst en liter koldt postevand lige inden sengetid. Det genopretter nemlig din krops væskebalance, som alkohol desværre har det med at forstyrre. Det er (næsten) gratis og virker (næsten) hver gang.

Husk multivitaminerne

Én ting er din væskebalance som almindeligt vand kan rette op på, noget andet er de mange vitaminer og næringsstoffer, som du udskiller gennem en hel aften med druk. Genvejen til de gode stoffer er multivitaminpiller, som kan købes billigt hos din lokale købmand.

Læs også: Studieguideguide: mæt på budget i Aarhus

Junkfood gør intet bedre – slet ikke din økonomi

Grunden til at pizzaer og burgermeals smager ekstra godt med tømmermænd er, at de indeholder alle de stoffer, som din krop mangler efter en bytur. Desværre indeholder de også en masse andre – usunde – ingredienser, som i værste fald gør ondt værre. Fokuser på at få rigeligt vand og masser af salt, så er tømmermændene væk lige straks.

Hvis du alligevel skal have junk, så køb det dagen inden i et billigt supermarked! Når tømmermændene først er på arbejde, orker man ikke andet end den nærmeste kiosk, hvor man betaler kæmpe overpris for cola og chips!

Verdens kedeligste råd: Drik mindre og spar mere

Vi ved godt at det er et dødsygt råd at få efter en bytur, men hvis du skærer bare lidt ned på dit forbrug af alkohol i byen og til fester, vil du opleve færre tømmermænd og større overskud i din privatøkonomi.

Læs også: Festivalguide til fattigrøven og livsnyderen

Gør det til en sport at jagte happy hours og billige barpriser, men husk at holde forbruget på et nogenlunde fornuftigt niveau.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.