Pengevaner, Budgetskema

“Spiir har ændret min økonomi fra kassekredit til opsparing”

Cecilie Asaa 19-11-2015

Nickie Jørgensen fra Nivå stod efter en skilsmisse tilbage med gæld og store regninger. Privatøkonomien var skrabet, men med Spiir holdt hun næsen i sporet og er i dag fri af gæld.

Spiir bruger har fået styr på sin økonomi med Spiir. Fra kassekredit til opsparing.

“I dag er kassekreditten betalt ud, og jeg er gældsfri,” fortæller Nickie Jørgensen.

I oktober 2012 gik hun og manden hver til sit. Sammen havde de oparbejdet en kassekredit på 100.000 kr., og den var trukket helt i bund. Bruddet gjorde ikke den økonomiske situation bedre. Oven i en skrabet økonomi som single kom også advokatregninger i forbindelse med skilsmissen.

Nickie Jørgensen er 44 år gammel og arbejder til daglig med økonomi. Hun bor i Nivå med en søn på 12 år.

Men Nickie Jørgensen havde et våben mod gæld og skrabet økonomi. Et våben, der har givet hende fornyet luft i økonomien. Og det våben hedder Spiir.

Opret en gratis bruger i Spiir i dag og bliv dus med dine penge

“Hver dag kiggede jeg på Spiir for ikke at bruge mere, end jeg havde sat af til dagligvarer, tøj, gaver og andet,” fortæller Nickie Jørgensen.

Til at starte med havde Nickie Jørgensen ikke ret meget at gøre med. Hun måtte kigge langt efter nye møbler, rejser og andre luksussager.

“Jeg lavede en regel med mig selv om, at jeg altid kiggede på Spiir, inden jeg købte noget,” siger Nickie Jørgensen, “så blev trangen til at købe noget meget mindre.”

Læs også: Spiir blev det vigtigste i bankskiftet

Det betalte sig i sidste ende at leve efter et skrabet budget med hjælp fra Spiir.

“Jeg har faktisk en lille opsparing nu på 40.000 kr., til hvis jeg skal flytte eller noget andet uforudset opstår,” fortæller Nickie Jørgensen glad, “Spiir har simpelthen ændret min økonomi fra kassekredit til opsparing.”

Samtidig er der nu så meget luft i budgettet, at hun for første gang har købt en splinterny cykel til sønnen, stuen er blevet forkælet med nye møbler, og det næste mål i Nickie Jørgensens budget er at komme ud at rejse.

Nickie har været Spiirbruger siden 2011.

Før hun gik over til Spiir opgjorde hun af og til sin økonomi i et regneark. Det foregik meget detaljeret og kunne tage en hel søndag at få overblik over hendes og mandens forbrug.

Som Spiirbruger sker det hele automatisk, og nu kan hun dagligt logge sig ind og følge med i sit forbrug. Det er blevet en hel lille hobby for hende at følge økonomien tæt.

“Jeg bruger budgettet i Spiir aktivt hver dag,” siger Nickie Jørgensen, “inden jeg går ud og køber endnu mere tøj eller noget andet, så kigger jeg i Spiir og gør op med mig selv, hvordan det går med min personlige økonomiske aftale.”

Spiir er for Nickie Jørgensen et fantastisk værktøj både til at holde øje med hverdagsforbruget, holde fast i at have en opsparing og som et værktøj, når hun skal i banken.

Hun anbefaler Spiir varmt, og håber at hendes historie kan inspirere andre, der gerne vil tage deres økonomi seriøst.


Nickie Jørgensens historie er en del af en serie, hvor brugere af Spiir fortæller, hvad Spiir har betydet for deres privatøkonomi. Har du en historie, du brænder for at fortælle, så hører vi gerne fra dig.

Læs også:

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.