Budgetskema

3 grunde til at du ikke lavede budgetskema i 2014

Vivienne Bruun 15-01-2015

Når vi når et årsskifte, tager de fleste et kig på det, de gerne vil lave om. Måske var du én af de mange, mange mennesker, som mellem 2013 og 2014 sagde "Jeg vil lægge et budget og få styr på økonomien!" Nu skriver vi 2015 - hvordan gik det?

Her er 3 grunde til, at du ikke lykkedes med dit budget:

1: Du havde ikke det nødvendige overblik
2: Det var for besværligt at holde budgettet opdateret
3: Du blev ved med at udsætte det

Det er tre klassiske 'fejl', som har mere med menneskets natur at gøre end din evne til at balancere regneark og budgetskema!

Budgetskema på den ultra-nemme måde

Om ikke andet er udfordring nummer et hurtigt sparket af banen med det overblik, Spiir kan give dig. Spiir kategoriserer automatisk dine udgifter og finder dine regninger for dig. Hvis du allerede er så langt i Spiir, er du altså millimeter fra at have et budgetskema, som overgår alle andre, fordi det tager udgangspunkt i din personlige økonomi, og det er automatisk.

Få et budgetskema som opdaterer sig selv for dig

Hvilket bringer os videre til udfordring nummer to. Det har aldrig været nemmere at opdatere sit budget - du skal bare trykke på en knap. Spiir kan nemlig kobles sammen med din mobilbank app. Herefter skal du klikke 'opdater' i Spiir og vupti er alle konti ajour.

Læs også: Slås du også med dit budget?

Budgetskemaet samler ikke støv i skuffen.

Kommer du aldrig rigtig i gang med et budget fordi det er for besværligt? De fleste mennesker synes, at det er besværligt at lægge et budget; budgettet holder alligevel aldrig, og hvad med alle de særlige udgifter så som et nyt køkken eller en ny bil? Og hvordan virker det egentlig?

Igen er den hurtige og sikre løsning at bruge Spiirs gratis budgetskema. Det hjælper dig med hurtigt at lægge et præcist privatbudget. Det holder selv dit budgetskema ajour og giver dig på en simpel og intuitiv måde den fulde kontrol til at justere efter behov! Pist væk er al besværet.

Endnu en væssentlig årsag til at det er svært at lykkedes med sit budget er, at vi som mennesker vil have resultaterne med det samme! Det er præcis det samme som med slankekure - men der findes ingen hurtige veje til en sund krop eller en sund økonomi.

Man skal spise og motionere rigtigt over længere tid før resultaterne kan ses; man skal forbrænde flere kalorier, end man indtager! Overfør dette til din økonomi med omvendt fortegn; du skal bruge færre penge, end du tjener! Og efter noget tid vil du opleve overskud på kontoen og i hverdagen. Derfor bruger man et budget: for at vide, hvor mange penge man kan bruge og stadig forvente et overskud i slutningen af året.

Og det fortæller og viser Spiirs budget dig.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.