Budgetskema, Sparetips

Kender du en, som betaler lidt for meget for deres månedlige udgifter? 💸

Lars Pedersen 19-03-2020 - Læsetid: 4 min

“Nyt Treat i Spiir 🎉”

Er du stødt på den sætning før?

Spiir Treats er nemlig en af vores features, der skal gøre det nemmere for dig at spare penge på de produkter og services, du bruger penge på i hverdagen. Men hvad er Treats egentlig for nogle lækkerier? Og hvorfor har vi lavet netop denne feature til dig? 

Well, snup en kop kaffe, og sæt dig godt til rette. For i dette blogindlæg fortæller vores produktchef, Martin Junker, meget mere om, hvad Treats er, og hvad du får ud af det 👇

Meget mere end en budget-app

Siden Spiir startede tilbage i 2010, har vi hjulpet mere end 385.000 i hele Norden med at få et bedre overblik over deres forbrug og økonomi på en nem og sjov måde – uden at skulle bakse rundt med komplicerede budgetter og kedelige, grå Excel-ark 😴

Men når det kommer til at have en økonomi i topform, handler det ikke kun om at spænde livremmen ind og skære alle udgifter væk. 

“Vi er naturligvis super stolte over at have hjulpet en masse mennesker med at få bedre styr på deres økonomi, men Spiir handler faktisk ikke om at spare hver eneste krone, du tjener. Vi ønsker blot at hjælpe dig med at blive mere økonomisk bevidst, så du i sidste ende kan leve det liv, du drømmer om, med de penge du har,” forklarer Martin Junker.

For det er nemlig helt op til dig, hvordan du i sidste ende ønsker at bruge dine penge.

Vil du smide hele lønsedlen ind på opsparingen? Fedt! Elsker du at bruge dine skejsere på et par hawaiier fra det lokale pizzeria? Velbekomme. Er du en sand globetrotter, der vil slynge backpacken over skulderen og drage ud i den store jorden? Bon voyage! 

“Der er ingen tvivl om, at det kan være svært at få råd til det hele. Specielt når hverdagen byder på masser af udgifter, regninger og fristelser. Og det er faktisk derfor, vi har lavet Spiir Treats, så du kan få serveret eksklusive tilbud på eksempelvis mobiltelefoni, lydbøger, forsikringer og meget mere. Eller med andre ord. Vi vil skaffe dig de bedste priser på de fedeste services, du bruger i hverdagen,” fortæller Martin Junker.

Og med Treats handler det ikke om, at du kan score en hurtig gevinst eller få kortvarige rabatter. 

“Når vi forhandler med samarbejdspartnere om at skabe treats til dig, gør vi det for at lave eksklusive aftaler, der gælder nu og lige så længe, du ønsker det. Vi tror på, at det vil give dig en ekstra økonomisk sikkerhed og give dig mere luft i budgettet, så du nemmere kan få råd til dét, der giver mening for dig i dag, i morgen og i fremtiden,” siger Martin Junker. 

You got the power

Vidste du, at det faktisk er dig, der bestemmer, hvilke treats du ser i appen?

Inde i vores Treats univers kan du stemme på, hvad du gerne vil spare penge på – fitness, streaming, lydbøger, måltidskasser – ‘you name it’. Du kan også skrive navnet på de virksomheder, som du gerne vil have tilbud fra.

“Vi vil ikke blot være et dealsite, der pumper tilfældige tilbud ud. Derfor har vi netop lavet et feedback-system, hvor du som bruger helt konkret kan sige, hvad du vil have tilbud på. På den måde får du også kun serveret tilbud, der er relevante for dig, og som du ønsker at se. For helt ærligt, hvem gider at blive bombarderet med tonsvis af tilfældige reklamer, her-og-nu-tilbud eller andre deals, du ikke har bedt om?

Når du har stemt eller skrevet til os, går vi ud og forhandler med de mest ønskede partnere, så du kan få glæde af de bedste treats. Det betyder også, at du ikke finder vores treats andre steder end i vores app. De rabatter og besparelser, vi skaffer, er nemlig lavet eksklusivt til dig, og vores 385.000 andre Spiir-brugere,” fortæller Martin Junker.

Det kan du spare penge på nu

Har du allerede været forbi vores Treats univers i Spiir-appen?

Så har du måske scoret et billigt mobilabonnement fra eesy? Sat tænderne i et lækkert måltid fra HelloFresh? Sagt farvel til rudekurverter, komplicererede forsikringspakker, timelange telefonkøer og skiftet dine forsikringer over til Undos digitale forsikringer? Eller taget ørebøfferne på og skruet godt op for den seneste krimi fra Jussi Adler-Olsen med lydbøger og e-bøger fra Mofibo?

“Vi har allerede nogle udvalgte partnerskaber i appen, som kan være med til at sænke dine udgifter, som du kaster sedler efter hver måned. Men vi er slet ikke færdige med at finde udvalgte treats, der kan give dig et smil på læberne og gøre din tegnedreng tykkere,” siger Martin Junker afslutningsvis.  

Så husk at holde øje med din Spiir-app – det kan være, at der snart er en ny treat på vej 🎁

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvad Treats er, og hvorfor vi har lavet det til dig. Og husk, du er altid velkommen til at hoppe ind i Spiir-appen, hvor du kan få glæde af disse treats:

  • Hent Spiir i dag og tjek vores eksklusive tilbud og fordele i appen 🎁

  • 35% i rabat på de 2 første måltidskasser + fri fragt fra HelloFresh

  • 20% rabat på et abonnement hos el-leverandøren Barry 

  • gratis ansvarsforsikring fra Undo og skræddersy resten af dine forsikringer til dit behov. 

  • Få et eesy mobilabonnement fra 89,20 kr./md med 30 GB data, 6 GB i EU og fri tale og sms.

  • 2 måneders gratis abonnement hos Mofibo og lyt til alle dine favoritter. 

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.