Sparetips, Budgetskema, Familieliv

Stor begejstring for ny elleverandør: “Vi har i nogle måneder følt, at vi ikke skulle betale for el”

Lars Pedersen 01-09-2020 - Læsetid: 5 min

Hvornår er det billigst for dig at sætte en bunke vasketøj over? Kommer strømmen i dine stikkontakter fra vedvarende energikilder eller kulsort energi? Og hvad betaler du for dit strømforbrug i kroner og øre lige nu?

Det kan du nu svare på takket være Barry – vores nye Treats partner.

Barry er en 100% digital elleverandør, der giver dig muligheden for at følge dit strømforbrug direkte fra din smartphone. Du får strøm til indkøbspris og slipper for binding, gebyrer og store kvartalsregninger. Og der tikker endda notifikationer ind på din mobil, når strømmen er billigst eller mest klimavenlig.

Det er vi ret vilde med. Men hvad synes brugerne om Barry?

Vi har hevet fat i Jens Henrik, Jannik og Patrick, der alle tre er kunder hos Barry og fået en snak med dem om, hvorfor de skiftede over til Barry, og hvad de synes om dem 👇⚡️

Hvad fik dig til at skifte over til Barry?

Jens Henrik: “Jeg faldt over Barry, som ved første øjekast virkede til at have en fremsynet og innovativ måde at sælge strøm på. Jeg havde dog også andre elselskaber, som jeg ønskede dialog med. I løbet af halvandet døgn fik jeg svar på alle de spørgsmål, jeg havde til Barry vedrørende pris, regninger, brug af appen og meget andet – og det var endda over flere mails. 

Barry har – udover en fornuftig prissammensætning af strøm – også en app til mobiltelefonen, hvor jeg løbende kan holde styr på familiens samlede forbrug af strøm, og hvad jeg vil blive faktureret. At skiftet fra min gamle elleverandør til Barry gik fuldstændigt glat og problemfrit er jo bare en ekstra appelsin i turbanen til Barry.”

Jannik: “Brugervenligheden og overblikket på Barrys app gjorde, at vi skiftede. Vi blev guidet af Barrys virkelige serviceminded kundeservicemedarbejdere, der løbende informerede os, selvom at vi ikke spurgte efter oplysninger, men det hele gik bare super nemt.”

Patrick: “Jeg skiftede til Barry, fordi jeg synes, at det gav en bedre overskuelighed i forhold til de traditionelle elselskaber. Det gav mig et langt bedre overblik over mit forbrug.”

Hvad er det bedste ved Barry?

Jens Henrik: “Det er svært at sætte en finger på, hvad der er bedst ved Barry. Det er faktisk hele pakken: Den innovative app med overblik over strømforbrug og pris. En app som også giver en et rigtigt godt overblik over, hvad det egentlig er, man betaler for. Noget jeg aldrig tidligere helt har kunnet finde ud af, når jeg fik opgørelser fra mine tidligere elselskaber.

Den – for mit vedkommende – overordnede fornuftig pris på strøm. Deres søde og dygtige supportere, som giver svar på ens henvendelser indenfor ganske kort tid, og så deres loyalitetsprogram, hvor man kan få penge til strøm, når man henviser en ven. Noget jeg allerede har haft god glæde af.”

Jannik: “Det bedste ved Barry er, at man afregner i takt med sit elforbrug. Hos andre elselskaber kan man kun afregne hvert kvartal, og så har man i hvert fald ikke overblik over om man bruger seks kWh den ene dag frem for den anden. Det er netop det, som Barry kan.”

Patrick: “Det gode overblik over ens forbrug, samt at prisen er skåret helt ind til benet. Desuden er jeg kæmpe fan af den månedlige betaling, så man ikke hele tiden skal sørge for at have lagt penge til side.”

Har du sparet penge, siden du skiftede til Barry?

Jens Henrik: “Med appen kan man følge rigtigt godt med i, hvad prisen på strøm koster på den enkelte time i døgnet. Dermed kan jeg planlægge tøjvask, madlavning og alt mulig andet, så det ligger på tidspunkter, hvor strømmen er billigst eller grønnest. I de tre måneder, jeg har haft Barry som elleverandør, vil jeg mene, at jeg har skåret ca. 20% af min elregning. Det er fabelagtigt!”

Jannik: “Vi kan følge med i vores strømforbrug – helt ned på daglig basis. Det er super godt lavet, at man kan se, at eksempelvis 80% er grøn el fra vedvarende energikilder. Det taler til vores samfundssind om klimadagsordenen. Der går lidt sport i at huske at slukke lyset, når man tænker på miljøet og ens pengepung. Vi har i dag langt bedre styr på vores strømforbrug.

Så ja, vi har sparet penge hver måned. Vi har skaffet nye kunder til Barry, så vi har fået 200 kr. til el for hver kunde. Vi har skrevet til venner, som vi vidste skulle flytte, at de bare skulle skifte til Barry med vores vennekode. Det har endda gjort, at vi i nogle måneder har følt, at vi ikke skulle betale for el.”

Patrick: “Jeg har fået langt bedre styr på mit strømbudget. Jeg har både fundet ud af, hvornår jeg bør og ikke bør vaske tøj, og generelt fået mere økonomisk frirum, da det bare er billigere. Siden mit skifte har jeg i gennemsnit sparet 100 kr. om måneden på min elregning.”

Vil du anbefale Barry til andre? 

Jens Henrik: “Jeg har knap nok kunnet få armene ned siden mit skifte til Barry – tænk engang, at brug af strøm og forståelse for brug strøm – kan gøres så nemt. Imponerende at det har taget mig så længe at finde ud af. Jeg kan derfor kun – på det allervarmeste – anbefale et skifte til Barry.”

Jannik: “Ja, vi vil klart anbefale Barry til alle dem med en smartphone, hvor man er bare lidt interesseret i sit daglige forbrug, og hvad det koster.”  

Patrick: “Jeg kan varmt anbefale Barry, hvis man gerne vil gøre sit elforbrug nemt, billigt og overskueligt!”

Få eksklusiv rabat på dit Barry abonnement

Vil du også slå op med dit gamle elselskab og skifte over til Barry?

Så download Spiir og tjek vores eksklusive treat ud. Vi skærer nemlig 20% af abonnementsprisen, så du kan få strøm til indkøbspris og følge dit forbrug i kroner, kWh og CO2 på din smartphone. Og fik vi nævnt, at der er nul binding, nul rudekuverter og nul skjulte gebyrer hos Barry? 😉

Hop ind i Spiir appen og indløs din treat i dag 😎

👉 Tilbuddet er kun gældende for nye Barry kunder 👈

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.