Sparetips

Spiir Treats: Unikke besparelser på dine faste udgifter

Karen Johanne Iversen 19-07-2019

Hvis du tjente 100 kroner mere om måneden, hvad ville du så bruge dem på?

Regninger? Opsparing? Eller et par margheritaer fra det lokale pizzeria?

Vi ved, at det i en hektisk hverdag kan være svært at finde både tid og overskud til at foretage et økonomisk servicetjek og lede efter bedre og billigere alternativer til dine faste udgifter.

Men det laver vi om på nu.

Lad os introducere: Spiir Treats!

Eksklusive treats med udvalgte partnere

Undo forsikring spiir treats

Med Spiir Treats går vi ud og forhandler eksklusive aftaler med udvalgte samarbejdspartnere. Vores CMO, Christie H. Kristensen, understreger hvor vigtigt det er, at brugerne oplever reel gevinst ved de aftaler, vi forhandler hjem til dem:

“Spiir skal ikke være en app, hvor virksomheder optager reklameplads og forstyrrer brugeroplevelsen. I stedet har vi skabt en platform, hvor vi giver noget tilbage til alle vores loyale brugere, der har glæde af Spiir,” fortæller Christie H. Kristensen og tilføjer:

“Lige nu er vi i dialog med en række nøje udvalgte samarbejdspartnere, så vi kan sammensætte og tilbyde unikke fordele, du kun får, hvis du er Spiir-bruger”.

Med Spiir Treats får du altså en sektion i appen, hvor du kan se de besparelser og aftaler, vi forhandler hjem til dig. Så kan du altid tjekke, om du kan spare penge på dine faste, månedlige udgifter.

Flere penge til det, der gør dig glad

Spiir Treats handler ikke om at give dig dagens spot-tilbud eller finde hurtige rabatter.

Det handler først og fremmest om at skabe tryghed i din økonomi og i din hverdag. Med Spiir Treats får du frigivet penge i budgettet, så du kan bruge dine penge på mere af det, der gør dig glad.

Om du vil smide pengene ind på en opsparing, eller om du vil bruge dem på afbetaling af gæld eller en ekstra omgang aperol spritz i byen med vennerne - valget er dit!

Hvad du ønsker, skal du få

spiir treats Den første treat, som du netop nu kan indløse i din Spiir app er 1 måneds gratis forsikring i samarbejde med Undo, der er Danmarks første 100% digitale forsikringsselskab.

Billigere forsikring - tjek!

Men hvad bliver den næste treat? Det kan du være med til at afgøre!

I Spiir-appen kan du nemlig stemme på de typer udgifter, du gerne vil have serveret billigere alternativer til - fitness, streaming, internet, mobil, aviser eller noget helt sjette, hvis du ligger inde med andre gode forslag.

Grunden til at vores brugere skal hjælpe os med at finde vores næste treat, er der en helt speciel grund til:

“Fordi Spiir Treats er vores måde at sige tak til brugerne for at være en del af Spiir, er det også dem, der skal afgøre, hvad vores næste treat bliver. Brugernes meninger er meget vigtige for os, og derfor lytter vi til dem og gør alt hvad vi kan, for at give dem endnu mere økonomisk overskud i hverdagen,” forklarer Christie H. Kristensen og afslutter:

“Netop nu er vi i dialog med en række store spillere inden for tele- bredbånd-, og restaurationsbranchen, og vi glæder os til at dele de unikke treats, der kommer inden for den nærmeste fremtid”.

Nysgerrig?

Treat yourself! Hop ind og gå på opdagelse i Spiir Treats nu.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.

“Spiir er en sund øvelse for stort set alle”