Nyhed: Spiir, en del af Aiia A/S, er blevet købt af Mastercard

Lars Pedersen 09-09-2021 - 2 min

Så er der store nyheder 🥳

Vi er glade for at kunne meddele, at Spiir, der er en del af Aiia A/S, er blevet købt af Mastercard. Dette vil gøre det nemmere for os at videreudvikle vores app, bringe Spiir til nye lande og skabe den absolut bedste penge-app i Europa 💪

Hvad betyder det for dig som Spiir-bruger?

Ikke det store, faktisk. Spiir vil fortsat være gratis, og vi vil fortsætte vores mission om at gøre det nemmere og sjovere for dig at få styr på pengene og blive mere økonomisk bevidst. 

Meget mere Spiir

“Det er nu mere end 10 år siden, at vi skabte Spiir. Og der er sket meget, siden vi lancerede: vi har rundet 400.000 glade brugere. Vi har redesignet vores app fra top til bund. Og vi er live i 14 europæiske lande. Men vi er slet ikke færdige endnu. For takket være denne nyhed, kan vi nu sætte ekstra fart på vores ambition om at gøre alt det med økonomi, budgetter og forbrug nemmere for alle i Danmark, i Norden og i Europa – og vi håber, at du vil blive ved med at være en del af vores rejse,” fortæller Martin Junker, Produktchef i Spiir. 

Du kan læse mere om nyheden her: https://blog.aiia.eu/aiia-is-joining-mastercard

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.