Spiir er rigtig glad for at arbejde sammen med MINforsikring, som ifølge vores kunder giver god og kompetent rådgivning. Derudover så har Spiir forhandlet en helt unik rabat til alle Spiir-brugere. Hvis du er medlem af Spiir så får du udover samlerabatten yderligere 15% rabat. Det er vi de eneste der tilbyder i samarbejde med MINforsikring.

Læs også: Overhold hastighedsgrænserne og spar penge på forsikringen

Vores kære bruger Lars siger: “Indtil videre kan jeg ikke sætte en finger på dem. Meget billigt, simpelt, og kompetent rådgivning. Policerne er meget nemme at gennemskue. Der er ikke meget der skal tages stilling til, i forhold til de andre selskaber. Samlet fakturering pr. md., kvartal, halve år eller år. Det er fandme lækkert. Er kunde igennem spiir.dk, som kan anbefales at kigge på, hvis man vil være kunde hos MINforsikring.”

Udover at tilbyde gode billige forsikringer så vil Spiir også gerne hjælpe til med øge din viden om forsikringer. Derfor arbejder vi på nogle indlæg, som skal hjælpe dig til at finde svar på de spørgsmål som du har til forsikringer. Lige fra hvilke forsikringer du bør have som studerende til, hvad en indboforsikring dækker eller hvilke forsikringer, som er lovpligtige at have. Derudover vil der komme guides og oversigter, som også skal være med til at gøre forsikringsjunglen mere overskuelig.

Læs også: Hvorfor indboforsikring? Det sker da kun for naboen

Nå, men er det ikke på tide, at du også logger ind og ser hvor mange penge, du kan spare? Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os hos Spiir, eller MINforsikring.