Gruer du for de sidste par dage i måneden, hvor bankkontoen nærmer sig et kritisk tal, hvor der helt enkelt er ‘too much month at the end of your money’?

Frygt ej - du skal nok klare den! Der er lys for enden af tunnelen, og lige om lidt får du løn. Men indtil da får du her 7 fantastiske apps, der på forskellig vis kan hjælpe dig med at spare penge, så du kan forsøge at komme de stressede pengesituationer til livs.

Too Good To Go - bekæmp madspild

Madspild - gode apps at spare penge

En portion sushi til 39 kroner? En fyldt pose med bagværk fra det lokale bageri til en flad 20’er? Det lyder for godt til at være sandt. Men det er det ikke.

Det er Too Good To Go! Appen, der gør det muligt for dig at få billig mad på bordet og samtidig være med til at bekæmpe madspild. På Too Good To Go får du en oversigt over restauranter i dit nærområde, der giver fantastiske tilbud på de madvarer og retter, de har tilovers fra dagens salg. Målet er, at i stedet for at smide de overskydende madrester og måltider ud, så kan du lige så godt få glæde af dem til en lavere pris.

YourLocal - mad-tilbud der næsten er for gode til at være sande

YourLocal minder på mange måder om Too Good To Go - du får billig mad og er med til at bekæmpe madspild. YourLocal er dog anderledes, da appen fungerer mere som et feed, hvor forskellige restauranter, cafeer og supermarkeder kan uploade forskellige tilbud alt efter, hvad de har tilovers den pågældende dag.

Det kan være, at Superbrugsen har overskud af lækker ost, der er ved at nå udløbsdatoen. Eller at din lokale café har sandwich tilovers. Tilbuddene skifter hver dag, så det er om at holde øje med appen, så du kan slå til, når der kommer et knaldtilbud, du ikke må gå glip af.

eTilbudsavis - find alle de gode tilbud

Hvis du bliver en haj til at bruge eTilbudsavis, kan du spare hundredvis af kroner på dine ture i supermarkedet.

Med et kig på appen får du adgang til samtlige tilbudsaviser og et overskueligt overblik over de forskellige tilbud i dagligvarebutikkerne. På den måde kan du planlægge dine indkøbsturetekst alt efter hvilket supermarked, der disker op med de bedste tilbud.

Spiir - styr på skejserne

Få styr på dine penge med denne app

Appen der giver dig det ultimative overblik over dine penge og dit forbrug. Med Spiir får du indsigt i dine pengevaner, og det kan være en brugbar rejse, hvis du sætter dig for, at du skal have styr på, hvor dine penge ryger hen.

Spiir kan være med til, at du fremover har flere penge til at bruge på det, der gør dig glad, fordi du er blevet super bevidst om, hvad du bruger dine penge på, versus hvad du egentlig drømmer om at bruge dine penge på. Ja tak!

Studiz - styr på studierabatterne

Er du studerende, så er der en god app at hente lige her. Hvis ikke, så hop videre til den næste app på listen!

Med appen Studiz får du en fed oversigt over studierabatter, du kan udnytte som studerende. I appen finder du både rabatter til fysiske butikker, restauranter, fastfood-steder i dit nærområde, men også rabatter til online butikker, hvor du kan spare penge.

Kort sagt: er der studierabat, kan du finde dem hos Studiz!

Yepti - udlej det, der samler støv

Nu skal det ikke bare handle om, hvordan du kan spare penge. Du kan også tjene dem!

Med appen Yepti kan du udleje det guld, du har stående derhjemme, som måske mest af alt samler støv, fordi du kun bruger det en sjælden gang imellem. Det kan være din dyre Chanel-taske, den ismaskine, du fik i fødselsdagsgave for nogle år siden, eller din ekstra cykel, du kun bruger, når den anden er punkteret.

På Yepti kan du oprette en profil og udleje dine egne sager til en pris, du selv vælger. Yepti er en deleøkonomisk app, der gør det muligt for dig at tjene ekstra skejser samtidig med, at den person, der lejer dit guld kan nøjes med at leje i stedet for at købe. Win-win!

Freemi - befri andre fra deres ting

Få ting gratis med denne app

En app fyldt med gratis ting! Kan det virkelig passe? Yep!

Med Freemi kan du scrolle gennem tonsvis af sager, fra elektronik til møbler og tøj, som andre vil af med, kvit og frit. Appen fokuserer på at være et grønt tiltag i en verden af overflod, ved at gøre det nemt for folk at give deres sager væk i stedet for at smide dem ud. Ved at holde øje med udbuddet på appen kan du være heldig at falde over præcis det, du går og leder efter, uden at skulle hoste op med så meget som en krone.

Nu er det bare om at hoppe ind i din app store på telefonen og komme i gang med at downloade løs! Forhåbentlig resulterer de ie ‘more money at the end of the month’ 💪 God fornøjelse!


Du har netop læst et indlæg fra Spiir. Hvis du kunne lide det, kan du sikkert også lide vores gratis budget-app. En sjov og intelligent penge-assistent, der automatisk gør dig klog på dit forbrug, så du kan læne dig tilbage og leve dit liv, som du ønsker det. Download appen nu.