Sparetips

3 tips til en billigere tur til frisøren

Karen Johanne Iversen 02-08-2017

Alle elsker en tur til frisøren: forkælelse, sladderblade, frisørsnak, lækre hårprodukter, og den der sindssygt behagelige omgang hovedbundsmassage.

Frisørerne anbefaler, at du bliver klippet cirka hver tredje måned, så håret kan holde sig sundt og lækkert. Men det er ikke billigt at gå til frisør. Skal du klippes, må du som kvinde typisk slippe i omegnen af 400-500 kroner og som mand i omegnen af 150-200 kroner. Trænger du samtidig til at få farvet dit hår, er det ikke ualmindeligt, at regningen ryger op over de 1000 kroner.

Slås du med en stram økonomi, kan det derfor være fristende at vente med at booke en tid hos din frisør, når hårspidserne for længst har overskredet sidste salgsdato. Og det er da synd. Her forærer Spiir dig derfor tre tips til en billigere tur til frisøren.

1. Bestil tid hos eleven eller frisørskolen

frisørskole hår

Næste gang du skal til frisør, så spørg, om frisørens elev(er) har ledige tider. De klipper nemlig ofte til halv pris af, hvad de uddannede frisører tager for en klipning. Skal du blot have studset skægget eller klippet de triste og knækkede spidser, er en elevklipning oplagt. Eleven er under uddannelse og vil gøre sig yderst umage med frisørsaksen.

Når du bliver klippet af en elev, vil en færdiguddannet frisør tjekke op på, om arbejdet bliver udført korrekt. Du er derfor i de bedste hænder hos eleven, og så får du endda regningen til halv pris.

Er du frisk på at prøve noget andet, end din faste frisør? Så bliv klippet på frisørskolen. Landets frisørskoler klipper nemlig til svimlende billige priser. Også her bliver du klippet af frisørelever, men under opsyn af en underviser, som retter håret til sidst. Eksempelvis koster en tur under saksen på Københavns Frisørskole mellem 49 og 99 kroner, og på frisørskolen hos Hansenberg i Kolding får du en klipning til 125 kroner. Research dig til en billig klipning på frisørskolen i dit nærområde.

2. Find en billig frisør-deal

frisørdeal computer

Kan du modstå et godt tilbud fra en billig frisør? Nej vel? På Bownty.dk finder du billige frisør-deals, som du kan bruge næste gang, du sætter dig i frisørstolen.

Vælg det sted i landet, du vil se deals fra. Herefter bliver du præsenteret for det ene knaldtilbud efter det andet. Eksempelvis kan du se en liste over aktuelle frisør-deals i København, Aarhus og Odense netop nu.

Er du mand og bosat i Aarhus, og trænger du til at få studset manken og trimmet skægget? Hos Elias Salon i Aarhus C. får du netop nu en barbering og herreklip til bare 79 kroner - du sparer 47%.

Eller er du kvinde bosat i København, får du netop nu hos Salon Elisa på Frederiksberg striber i langt hår inklusiv hårkur, vask og føn til bare 650 kroner- du sparer 50%.

På Bownty.dk finder du altid gode rabatter og tilbud på deals, uanset om dit hår er langt, kort, tykt eller tyndt. Få 50% på hverdagsluksus med en deal. Så er der lige pludselig ikke så lang tid til weekenden, vel?

3. Husk studierabatten

studierabat frisør

Er du studerende, og ser dine lokker lidt triste ud, fordi du er sprunget frisørture og hårprodukter over, for i stedet at bruge dine penge på studiebøger og en bytur med vennerne? Ganske forståeligt. En tur til frisøren er en stor post, når du som studerende kun har et lille rådighedsbeløb at rutte med.

Men som studerende er du faktisk rigtig heldig, fordi du er indehaver af et studiekort. Mange frisører ved, at de studerende er på udkig efter en billig frisør, og at en dyr frisør oftest ikke får besøg af ret mange studerende. Derfor har de fleste frisører en ordning, hvor du som studerende ved fremvisning af gyldigt studiekort får 10-20% i rabat på din frisørregning.

Derfor: Forhør dig hos frisøren, inden du bestiller tid, og få en billigere tur med frisørsaksen. Det betaler sig at udnytte studiekortet, mens du studerer.. Det giver dig økonomisk frihed og luft i SU-budgettet. Rigtig god fornøjelse.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.