Familieliv

Budgetvenlige aktiviteter i november

Julie Mikkelstrup 08-11-2016

Med mørke, kulde og regn kan november føles uendelig lang. I smørhullet mellem gyldne efterårstoner og tændte adventskranse er november en hård nød at knække. Den danske digter Henrik Nordbrandt har udtrykt hvordan november kan føles i dette digt:

“Året har 16 måneder: November december, januar, februar, marts, april maj, juni, juli, august, september oktober, november, november, november, november.”

Men den lange ventetid giver anledning til at vi laver noget dejligt med hinanden, uden at det sætter økonomien over styr inden jul.

Styr på pengene

Måske skal der spares lidt ekstra i november, for at kunne få råd til julegaver og nytårskur? Det gør november ideel til at få styr på finanserne. Hæng på lidt endnu, økonomi er nemlig hverken kedeligt eller tidskrævende, hvis du har en personlig penge-assistent til at ordne det for dig. Spiir skaber overblik over dine penge og holder øje med dit forbrug, og sørger for at holde dig opdateret på en sjov og overskuelig måde. Det er perfekt, hvis du gerne vil have lidt ekstra luft i budgettet.

Herunder får du nogle tips til at hive hovedet ud af novemberkulden, så du kan få mest muligt ud af de midler, du har til rådighed.

Deal-sites

Det gode ved Spiir er, at du lynhurtigt får overblikket over din økonomi, så du for eksempel kan stoppe små utætheder. Og det skaber luft i budgettet. Med lidt luft i budgettet føles november måske slet ikke så lang. Det er klart sjovere at bruge penge, hvis du ikke skal bekymre dig!

Hvis du gerne vil have nogle skønne oplevelser med de mennesker, du har tættest på, så er det en virkelig god idé, at lede efter et godt tilbud. Hvis du for eksempel bruger bownty.dk, som samler alle gode deals på markedet, kan du hurtigt finde en deal, der passer til både dine ønsker og størrelsen på din pengepung.

Læs også: Tema Tirsdag - Movember

Aktiviteter

Novembers vejr har ry for at være lidt af en omskiftelig størrelse, som måske ikke altid lægger op til udendørsaktiviteter. Så er der jo ikke andet for, end at finde en aktivitet hele banden synes er sjov. Det kan være, I skal et smut i svømmehallen eller på en weekend-smuttur ud i Danmark.

Der er nemlig masser af sjove og besøgsværdige steder inden for landets grænser, som kan være en hyggelig forandring for børn og voksne i alle aldre. Så om du er til familietur i badeland, saunagus eller museer, kan du finde fordelagtige priser, hvis du kigger dig lidt om. For eksempel er der mange svømmehaller, der giver studie- eller børnerabatter, og museerne har typisk en ugentligt dag, hvor entreen er gratis.

Skulle november vise sig fra sin kønneste side, kan en frisk gåtur i skoven på en frostklar dag være lidt af en oplevelse. Og hvis vejret ikke er med dig, så er det bare at hoppe i røjserne og finde pynten til juledekorationerne i skovbunden alligevel. Der er ikke meget, der er dejligere end at komme hjem efter en kold gåtur og krybe under et tæppe med en kop varm te eller chokolade. Eller at komme hjem til boblende simremad på komfuret, som kan opvarme hele familien efter en travetur i novembervejret!

Hjælp andre

Søndag d. 27 november kan du trække i vinterfrakken og tage dine børn, en god ven eller din hund med på en rask gåtur rundt i dit nærområde. Kirkens Korshær samler nemlig ind til danske hjemløse, så dem, der bor på gaderne, kan få en sovepose, et måltid mad og et varmt bad. Vi går en rigtig kold tid i møde, så det er et godt tidspunkt at række en hjælpende hånd til dem, der har ekstra meget brug for det lige nu.

Der er ingen, der siger, det skal være dyrt at have det sjovt. Nu har du fået nogle tips til, hvordan du kan gøre november sjovere og mere hyggelig, uden nødvendigvis at skulle trække i spenderbuksen. Med Spiir i baglommen har du nemlig en rigtig god allieret i din privatøkonomi, som hjælper dig med at få øje på det, der kan skabe luft i budgettet til søde fornøjelser i en af årets mørkeste måneder. God novembervind!

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.