Budgetskema

Gem alle kvitteringer, garantibeviser, policer m.m i Spiir

Vivienne Bruun 15-12-2014

Bilagsfunktionen i Spiir kan samle alle kvitteringer, forsikringspolicer, garatibeviser og alle andre vigtige papirer! Du slipper for papirrodet og for altid at lede efter det rigtige lille stykke papir.

Se hvordan det virker i denne video

styr på papirerne

Vores søde bruger Trine fortæller: "Det er det hele værd, når man en dag skal bruge dén kvittering for en læderjakke man købte for halvdandet år siden, med livsgaranti, men som nu er gået i stykker!"

Læs også: 5 gode råd til sikker nethandel

Køb, klik, send

Spiir har netop udvidet bilagsfunktionen, så det er muligt at sende sit billede at kvitteringen direkte til Spiir-kontoen. Så når du alligevel tjekker din kvittering efter købet, kan du lige snuppe et billede og sende det i en email. Eller du kan ordne alle kvitteringerne på én gang når du kommer hjem.

Billedet er lige så gyldigt som den faktiske kvittering, som ofte også gælder som reklamationsretsbevis! Når kvitteringen er inde på Spiir, hjælper Spiir dig med at finde den gældende udgiftspost, så du kan hæfte dem sammen. Smart, smart, smart!

Læs hele Trines anmeldelse her

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.