Budgetskema

26-årige Mette skiftede forsikringshelvede ud med brugervenlig bland-selv-forsikring i øjenhøjde

Karen Johanne Iversen 12-06-2019

Læsetid: 4 minutter.

“Forsikringer har altid været noget, jeg har forbundet med uforståelige formularer, mistroiske krydsforhør og lange telefonkøer. Altså lige indtil jeg stødte på Undo”.

26-årige Mette bor til dagligt i Aarhus og har for nyligt skiftet forsikringsselskab til Undo: Danmarks første 100% digitale forsikring, hvor du på få minutter kan anmelde en skade og få din erstatning udbetalt - altsammen direkte fra din smartphone.

Her fortæller Mette, hvordan hun oplevede at gå fra dyr og indviklet forsikring, og til for første gang at finde det både hurtigt og ubesværet at skulle anmelde en skade.

Farvel til dyr pakkeløsning

For et par måneder siden skulle Mette flytte i en ny lejlighed og satte sig i samme omgang for at tjekke op på hendes faste udgifter. Og især én post stak ud:

“Min tidligere forsikring var usandsynligt dyr, og jeg fandt hurtigt ud af, at den pakkeløsning med fire forskellige forsikringer, jeg i sin tid havde valgt, dækkede mig til op over begge ører, og endda langt mere, end hvad jeg havde behov for,” fortæller Mette og fortsætter:

“Jeg er ung og har hverken bil, hund, racercykel eller et hus fyldt med dyre designermøbler, der skal forsikres. Der måtte være en anden løsning!”

You had me at Hello

Mette begyndte at undersøge forsikringsmarkedet, hvor især ét af selskaberne skilte sig ud i både produkter, design og markedsføring:

“Undo fangede med med det samme. På hjemmesiden var forsikrings-lingo og kedelige forklaringer skiftet ud med letforståeligt sprog og sjove situationer, jeg med det samme kunne relatere til,” siger Mette og fortsætter:

“Og da jeg efter et par scroll fandt ud af, at jeg kunne sammensætte min egen pakke med netop de forsikringer, der er vigtige for mig, var jeg solgt. Det er jo som bland-selv-slik, bare med forsikringer!”.

Alt i én app

Noget af det, Mette var ualmindeligt træt af ved sit gamle forsikringsselskab, var den lange behandlingstid og indviklede formularer, når hun skulle anmelde skader. Men efter at hun er skiftet over til Undo, kan hun klare alt direkte fra Undo-appen:

“Jeg har jo hele tiden min telefon ved hånden, og derfor er det genialt, at jeg både kan anmelde skader, chatte med support og få min erstatning udbetalt på rekordtid direkte fra appen. Jeg er faktisk sikker på, at det bliver både hurtigt og ubesværet at anmelde min første skade, fordi det er så ligetil”.

Fra usynlig udgift til brugervenlig tryghedsskaber

For Mette har forsikringer altid været noget, der bare skal fungere, uden at hun skal bruge en masse unødvendig tid og energi på det.

Men efter Mette slog op med sin gamle forsikring og indledte et nyt forhold til Undo, har forsikring fået en helt ny betydning:

“Jeg har altid set forsikringer som en usynlig udgift, jeg ikke rigtigt får noget ud af. Men Undo har gjort forsikring nærværende og nemt, og i dag betaler jeg glædeligt for den tryghed, forsikringen giver mig, fordi jeg får et godt forsikringsprodukt med i købet,” forklarer Mette og fortsætter:

“Og især fordi jeg kan betale hver måned i stedet for én gang om året, er beløbet langt mere overkommeligt og føles pludselig ikke som en sur udgift. Det svarer jo bare til to øl i byen!” afslutter Mette og griner.

Eksklusivt til dig: Gratis ansvarsforsikring i samarbejde med Undo

forsikring undo spiir

Vi kan hurtigt blive enige om, at forsikringer ikke er det mest sexede i verden. Det kan nemlig blive et langhåret projekt at finde ud af, hvordan du er forsikret, og hvad du skal gøre, hvis cyklen ryger i de forkerte hænder, eller hvis telefonen snupper sig en dukkert i lokummet.

Derfor vil vi gerne trylle dit forsikringshelvede med krydsforhør, flere ugers ventetid og lange telefonkøer om til en 100% digital løsning, hvor du på bare få minutter kan anmelde en skade og få din erstatning udbetalt - altsammen fra telefonen. Det er til at forstå 👍

Navnet er Undo.

Med Spiir Treats forærer vi dig billigere alternativer til dine faste udgifter, så du kan frigive flere penge til det, der gør dig glad. Vores nyeste treat er gratis ansvarsforsikring i samarbejde med Undo. Og vi snakker ingen binding eller skjulte gebyrer.

En oplagt forsikring til dig, der nemt og hurtigt vil have dine ting sikret, så du kan slappe af og leve dit liv, som du vil.

Hop ind i Spiir appen og indløs din treat nu 😎

Tilbuddet gælder for alle nye kunder hos UNDO.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.