Studieliv

Spiir - din pille mod økonomiske tømmermænd

Cecilie Asaa 10-04-2017

Er du studerende? Så kan økonomien være knap. Vi har derfor samlet fem smarte fif, der kan spare dig 100.000 kroner på bare 10 minutter.

1 Meld dig ind i en a-kasse

Når du er studerende har du mulighed for at melde dig ind i en a-kasse gratis. Det er en fordel her nu, men også når du er færdig med at læse. For har du været medlem et år eller mere, før du er færdig med studiet, så undgår du dagpenge-karantæne på en måned og sparer derved 12.000 kroner.

12.000 kr

2 Billigere forsikring via fagforeningen

De fleste fagforeninger forhandler gode deals hjem til deres medlemmer. Det koster ikke det store for dig som studerende at være medlem af en fagforening. For pengene får du blandt andet adgang til billigere forsikringer. Det kan nemt spare dig for 1000 kroner årligt. Altså hele 5000 kroner i løbet af dit studie.

5.000 kr

3 Køb dine studiebøger brugt

De kommende år skal du investere mange penge i studiebøger. Hvis det er muligt, så køb dine bøger brugt på eksempelvis Pensum, Studiesalg eller Bogbasen, og spar nemt 1000 kroner om året.

5.000 kr

4 Din bolig er dit slot - men behøver det ligge midt i centrum?

Mange boligforeninger og kollegieorganisationer har boliger fri i randområderne omkring storbyerne. Vælger du en bolig uden for de mest populære områder i din studieby, kan du springe ventelisterne over til de fede men ofte også dyre lejligheder midt i byen. Det er en god investering, som nemt kan spare dig 1.000 kroner om måneden i løbet af din studietid.

60.000 kr

5 Brug Spiir til at få overblik

Med Spiirs app ved du nøjagtigt, hvad du bruger dine penge på, og alene den viden påvirker din adfærd. I gennemsnit sparer Spiir-brugere 10% på det månedlige forbrug, hvilket svarer til 500 kroner om måneden.

30.000 kr

Er du klar til at tage pillen og undgå økonomiske tømmermænd?

Download Spiirs app

Eller læs mere om Spiir.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.