Spar tusindvis af kroner på mærkevarer!

Vivienne Bruun 01-12-2014

Hvis du som mange tusinde andre danskere er en stor fan af tøj fra kendte internationale brands, er der næsten altid penge at spare ved at købe tingene hjem fra udlandet. I den seneste tid er mange især europæiske webshops blevet markant bedre til at håndtere fragt til Danmark, og det gør det endnu nemmere for dig at købe billigt ind. I dette indlæg får du gode råd til at købe mærketøj på nettet, uden at blive overrasket af told, moms og andre uforudsete omkostninger.

Jo dyrere vaner, jo mere er der at spare

Der er penge at spare på alle slags tøj, men prisforskellen er suverænt størst på tøj og sko fra de allerdyreste brands. Som regel kan du desuden skrabe flere procenter af prisen ved at købe fra deciderede outlet-sider, som har mange forskellige mærker.

Læs også: Sådan får webshops dig til at købe mere

Hvis du vil være helt sikker på at handle lovligt og sikkert, anbefaler vi dog at bruge de store og velrenommerede webshops samt tøjmærkernes egne.

3 hurtige tips om shopping på udenlandske webshops

Find rabatkoder og vouchers inden køb. Du kan ofte spare 10-20% ved at kigge dig for.

Shop dit tøj i webshoppens outlet. Her finder du varer fra forgående sæsoner, men den store volumen gør at du sagtens kan finde lækre sager til spotpriser.

Vær opmærksom på om du køber tøj fra EU-lande eller ej. Hvis du handler uden for EU, skal du være opmærksom på told-satsen for dine køb.

Ny på udenlandske webshops? Spring ud i det!

I de seneste år har de store udenlandske webshops fået øjnene op for markeder som det danske. Dine muligheder er blevet betragteligt bedre, og fragtsatserne er slet ikke så høje som før i tiden. Shop så meget som muligt i udlandet – Der er tusindvis af kroner at spare!

Hvor meget bruger du på tøj og sko i dag? Tjek det i Spiir.

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.