Eksklusive lave priser
Eksklusive lave priser

Vores treats er kun til vores brugere. Du finder ikke vores priser andre steder.

Du bestemmer vores treats
Du bestemmer vores treats

Vores brugere har fuld kontrol over, hvilke treats vi får i appen. Hvad vil du gerne spare penge på?

Vi forhandler for dig
Vi forhandler for dig

Vi forhandler med de mest ønskede partnere, så du kan få glæde af de bedste treats.

TAL, SMS OG SURF PÅ DK’S BEDSTE NETVÆRK

Få 10% rabat på mobilregningen

Hvem siger, at mobilabonnementer skal være komplicerede? 🤔

Vi er teamet op med eesy, så du kan få et billigt mobilabonnement på DK’s bedste netværk (TDC). Med eesy ved du altid, hvad du får for dine penge. De har nemlig vinket farvel til binding, skjulte gebyrer, streamingtjenester og alt det med småt, så du slipper for grimme overraskelser.

 

 

 

+300.000 BØGER

Nyd alle dine yndlingsbøger

Med Nextory er der kvalitetsunderholdning til hele familien. Her får du ubegrænset adgang til mere end 300.000 lydbøger og e-bøger 📚🎧

Dyk ned i spændende krimier, sjove børnebøger, fascinerende biografier og meget mere. Du kan læse eller lytte til bøgerne på din mobil eller tablet – når som helst, hvor som helst.

 

 

 

I CHOK OVER ELREGNINGEN?

Spar 20% på dit barry abonnement

Slut med uforståelige elregninger! Med barry får du strøm til indkøbspris. Alt styres fra deres app, så du altid har overblik over dit forbrug – både i KWh, kroner og i CO2. Du får endda besked, når strømmen er ekstra billig eller klimavenlig, så du nemmere kan passe på miljøet og din bankkonto.

Få vores barry treat

 

 

BEDSTE LYDBØGER

Vild med gode historier?

Vi er teamet op med Mofibo, så du kan få ubegrænset adgang til tusindvis af de bedste e- og lydbøger. Fordyb dig i de bedste krimier, biografier, klassikerne eller børnebøger. Du kan både læse og lytte til dem offline. Få de første 2 måneder gratis, herefter 129 kr./md, medmindre du vælger at opsige det.

 

 

ER DU EN ULYKKESFUGL?

Få en gratis ansvarsforsikring

Slip for dyre forsikringspakker. Vi er teamet op med Undo, hvor du selv vælger, hvad du vil beskyttes imod. Så betaler du kun for det, du har brug for. Alt foregår via deres app. Meld skade 24/7, lav ændringer med et enkelt tryk, eller snup en rejseforsikring, du kun betaler for, når du rejser. Og som Spiir-bruger giver vi dig en gratis ansvarsforsikring.

Snup en Treat i dag 🎁

Download Spiir, og få glæde af vores eksklusive tilbud. Du kan også stemme på, hvad vores næste Treat skal være og fortælle os, hvem du vil have tilbud fra.

Hvad er Spiir Treats?

Spiir Treats er vores måde at sige tak til dig for at være en del af Spiir (yeah, you rock!). 

Vi vil gerne hjælpe dig med få mere luft i budgettet og spare penge på faste udgifter og de ting, du køber i hverdagen, så der er flere penge til alt det sjove i livet. 

Derfor teamer vi op med udvalgte partnere, så du kan få glæde af besparelser, der gør dig og din konto glad.

Sådan fungerer Spiir Treats

Du skal blot åbne Spiir og tjekke vores Treats ud. Og hvis du ser en Treat, du gerne vil have, kan du få den med få tryk i appen. Nemt, ikke?

Måske kan du spare penge på forsikringer, få en stærk pris på fitnessabonnementet, eller score et federe mobilabonnement. Det vigtigste er, at du får en reel gevinst ved at vælge en vores Treats. 

Du kan også stemme på, hvad der skal være vores næste Treat eller fortælle os, hvad du vil spare penge på i appen.

Vil du være vores næste partner?

Er du interesseret i at blive en del af vores Treats univers? Kontakt vores Product Lead, Martin Junker og hør om dine muligheder i dag - martin@spiir.dk 

“Spiir er en sund øvelse for stort set alle”