Del dine penge-historier og

#brydpengetabuet

Derfor skal du bryde pengetabuet med os

Fik penge tilbage i skat og brugte dem alle på en vild bytur med vennerne. 🍾🎶
Købte en herredyr racercykel og levede af havregrød i en måned. 🚲
Blaffede 👍🚗 til Italien, fordi pengepungen var slatten.

Noget du kender?

Alle bruger penge. Hver eneste dag. For at leve. For at overleve. For at forsøde tilværelsen. Men hvorfor er penge så så privat en sag? Et tabu, du ikke vender med vennerne over fredagsbajeren, selv når du bekymrer dig om penge?

For løsningen er simpel: Del dine penge-historier

Dem hvor du havde styr på det hele. Dem hvor du gjorde noget helt tosset. Dem hvor du vovede pelsen. Dem hvor du fik dit livs oplevelse.

Med dine historier, vores historier, kan vi sammen mindske pengetabuet.

Brug #brydpengetabuet og #spiir og følg med på vores blog, Facebook-, Instagram- og Twitter-kanaler.

Smid dine historier på bordet og...

Stå ved den, du er

Du vil sikkert hellere tale om sex og politik end penge, hvis du skulle vælge. Men tabuer er noget shit. Det får dig til at føle dig forkert. Og det er du ikke. Så del del del - og føl dig cool, præcis som du er. Alle historier er vigtige.

Drop penge-bekymringer

Hovedpine fordi kontoen er i minus? Svært ved at sige nej til endnu en bytur?Get it off your chest! Chancen for at 117 andre har det ligesom dig er ret stor. Vis at der er plads til alle

Vis at der er plads til alle

Rynker du på næsen af dem, der har studielån? Ville du ønske, at du havde råd til den fede lejlighed, din ven bor i? Der er et valg bag ethvert Mobilepay-swipe. Lyt til dine venners prioriteringer og vis, at du ikke dømmer ud fra halve historier.

Det fortæller andre

Bliv inspireret af andres historier

EKSPERTERNE OM PENGETABU: “TAL OM PENGE OG LÆR AF ANDRE"

“Ved at være mere åben om, hvad du bruger dine penge på, kan du få input, gode råd og måske også finde nogle, der vil hjælpe dig på rette spor igen, hvis du skulle være kommet i en skidt retning.”

Torben Wiese. Rådgiver. 57 år

Martin kvittede luksustilværelsen: “Jeg opdagede, at penge ikke er lykken”

“Hver gang jeg fik chancen, prøvede jeg at fortælle mine venner sandheden om den skrøbelige pengesituation, jeg havde sat mig selv i. Da det efter noget tid lykkedes, var det en kæmpe lettelse.”

Martin Junker. Growth Hacker. 22 år.

Lækker mad, gadgets og tøj. Danskerne elsker at forsøde tilværelsen

“Luksusvarer bringer mig glæde. Jeg kan derfor sagtens finde på at kaste 5000 kroner efter et par højhælede sko eller 10.000 kroner efter en designertaske.”

Sofie. Skribent. 27 år.