Studiejob hos Spiir

Spiir kalder på alle ildsjæle & talenter, som har lyst til at gøre en forskel

Lige nu søger vi efter...

Kom i frontend-superligaen

Spiir er Danmarks bedste Web App – en single page app bygget med de nyeste løsninger inden for HTML5 og JavaScript. App’en er modulær og bygger bl.a. på Knockout.js, Require.js og jQuery og er forberedet til mobile platforme.

Er du en haj til JavaScript, HTML5, CSS og har du lyst til at  gøre brugeroplevelsen i Spiir endnu bedre? Så send en mail til studiejob@spiir.dk med navn, telefonnummer og en beskrivelse af, hvorfor Spiir ikke kan undvære dig.

Udfold dit talent hos os

Drømmer du om at være med til at udrette noget stort? Har du et kæmpe talent, som ikke bliver brugt i de kedelige og snævre studiejob derude? Så spark døren ind til Spiir og råb: "Her kommer jeg!"

Vi leder efter ildsjæle. Er du kick-ass til videografik/animation, SEO, C#, produktudvikling, app-udvikling (Android, iPhone, Windows Phone, Cordova), statistik, privatøkonomi eller noget helt tredje, så har du vores opmærksomhed.

Kick-Ass? Så send en mail til studiejob@spiir.dk med navn, telefonnummer og en beskrivelse af, hvorfor Spiir ikke kan undvære dig.

Hvad får jeg ud af at arbejde hos Spiir?

Simon Tørring

Selv efter et par år med spændende bureauarbejde for nogle af Danmarks største virksomheder, var det en komplet omvæltning at møde drengene fra Spiir. Aldrig har jeg oplevet et så passioneret team, der brænder for at løse et problem for alle danske bankkunder.

I Spiir udfordrer man ikke bare sig selv og hinanden, men også referencerammen for de intelligente løsninger, der kan leveres gennem en computerskærm, mobilt eller på den nye platform, der rykker lige om lidt.

Simon Tørring – Freelance, Tekstforfatter

Martin Fabricius

Arbejdet for Spiir har bidraget til min personlige udvikling samt øget mine skills som freelance grafiker. Igennem masser af kvalitativ sparring og udfordrerne arbejdsopgaver har jeg få bredere kompetencer. Ingen opgaver er ens og der er altid en saglig feedback at få.

Min tid hos Spiir har ydermere skabt et større netværk, samt bidraget med jobtilbud fra andre virksomheder. Se det som en kæmpe mulighed – for det er det!

Martin Fabricius – Freelance, Webgrafiker

Få styr på økonomien, helt gratis!

App Store Google Play
menu close