Life is short, work somewhere awesome!
Vi søger dygtige udviklere lige nu

Over 20.000 danskere sparer penge med Spiir

Pressemeddelse – 6. juli 2011

”Vi ønsker at få et overblik over, hvad vi bruger pengene til”, siger de fleste, når de spørges om, hvad problemet med privatøkonomien er.

”Her kan vi konstatere, at vi har ramt rigtigt” udtaler Mette Reissmann. Hun er medstifter af Spiir, den nye online tjeneste, der gik i luften den 6. juni 2011 og som er gratis for alle og helt uafhængig af bankerne. ”Siden vi åbnede er der mere end 20.000, der har tilmeldt sig Spiir for at få et overblik over deres forbrug. Forbrugerne ønsker selv at tage sagen i egen hånd og få styr på deres økonomi. Det giver større frihed og bedre livskvalitet.”

”Desuden har vi en meget stor gruppe af mennesker, der faktisk allerede har rigtig godt styr på økonomien, men som er vilde med letheden, det visuelle og det mere avancerede indblik, der ligger i Spiir,” tilføjer Mette Reissmann.

På bare en måned har Spiir haft en tilgang af forbrugere, der i alt har registreret og kategoriseret deres penge for mere end 10 mia. kr. Det svarer til ca. 500.000 kr. i gennemsnit pr. bruger. ”Succesen viser, at der er behov for en uvildig tjeneste som Spiir. Helt almindelige mennesker har et kæmpebehov for at kunne gennemskue deres forbrug og få et overblik over privatøkonomien,” afslutter Mette Reissmann.

Spiir fortsætter med at udvikle sin tjeneste i tæt dialog med brugerne. Senest har Spiir sendt en iPhone app på gaden, hvor det – ganske gratis - er muligt at tage billeder af sine kvitteringer, så de ikke bliver væk.

Infoboks:

Spiir vil samle privatøkonomien ét sted og gøre det nemt at få styr på bank, forsikring, pension, kvitteringer, forbrug, kontanter. Spiir er uafhængig af banker og andre finansielle selskaber. Læs mere på www.spiir.dk


Få overblik over din økonomi og spar masser af penge

Prøv Spiir nu - det er nemt og ja, helt gratis.

Gå til Spiir >

Få styr på økonomien, helt gratis!

App Store Google Play
menu close