Sparetips

Otte Valentinsdag gaver, der får din udkårnes hjerte til at smelte

Caroline Sølver 31-01-2018

“Love is in the air… Everywhere I look around”. Den 14. februar nærmer sig…

Skal du lige have genopfrisket, hvad det er for en dag? Det er selvfølgelig Valentinsdag!

Dagen, hvor du skal fejre kærligheden. Forkæle dit hjertes udkårne. Invitere ham eller hende, du er lidt forelsket i, på date. Og du kunne jo ‘sige det med blomster eller chokolade’. Men… Er det ikke lidt kedeligt?

Jo! Derfor har vi fundet otte Valentinsdag gaver, der ikke koster kassen. Og så er de ovenikøbet meget sjovere end blomster og chokolade.

En oplevelse din bedre halvdel sent vil glemme

Gør din kæreste glad på valentines

Det er ikke noget nyt, at det er meget federe med en god oplevelse end en fysisk gave. Derfor skal du selvfølgelig arrangere en oplevelse for din bedre halvdel.

Hvad med en skattejagt?

Planlæg den sådan, at din kæreste skal igennem forskellige udfordringer med ledetråde. Når han eller hun endelig finder frem til ‘skatten’, er det selvfølgelig en smuk, hjemmelavet middag med stearinlys, der står klar og venter på jer.

Giv kreativiteten frit løb og læg hjernen i blød, så finder du på den helt rette overraskelse, du ved, din kæreste vil elske.

En bog fyldt med jeres bedste minder

Find kreativiteten frem til valentines

Kan du huske, da du var yngre, og noget af det bedste var at finde fotoalbummet frem fra reolen og kigge det igennem?

Pling! Der har du en ide til den fineste, mest betænksomme og personlige Valentinsdag-gave…. Et hjemmelavet fotoalbum med alle jeres bedste minder samlet og måske tilføjet lidt skriblerier om oplevelserne på billederne.

Sådan en fin gave kan du hurtigt fikse. Med app’en Framkalla, kan du få fremkaldt 35 billeder for 123 kroner, som bliver sendt direkte til din adresse. Så skal du købe en notesbog, du kan klistre billederne ind i samt en pen, du kan tegne og skrive i fotoalbummet med. Snart har du den sødeste Valentinsdag gave, som helt sikkert vil tage kegler.

Vil du gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du printe billederne som en fotobog. Hos Cewe kan du eksempelvis udvælge forskellige typer bøger og så ellers gå igang med at redigere hvilke billeder og tekst, der skal med. Bestil og snart er der er en fin, personlig fotobog på vej til dig.

Et hjemmelavet klippekort

Vær opfindsom med valentinesgaver

Vi er ikke helt færdige med at være kreative med gaverne… Kan du huske de gamle DSB klippekort, der udgik for nogle år siden? Selvom de ikke findes mere, kan du på denne hjemmeside lave og printe din helt egen udgave af klippekortet.

Ideen er, at klippekortet skal indeholde ti små oplevelser eller gaver til din kæreste. En af tingene kan være en halv times fodmassage. En anden kan være en hjemmelavet middag. Et tredje klip kan være, at din kæreste får lov til at vælge den næste serie, I skal ‘binge’ sammen på ‘Netflix’. Måske tilsat lidt ‘chill’? ;-)

Du ved selv, hvordan du bedst udfylder de ti klip, så de passer perfekt til din kærestes drømme for en god Valentinsdag.

En fyldt ‘goodiebox’

Allerbedste gave til valentines

Det med at finde finde Valentinsdag gaver behøver hverken at være svært eller dyrt. På en tur i Søstrene Grene, Flying Tiger eller Normal, kan du hurtigt sammensætte en perfekt gave til din date. Start med at købe en sød kurv, kasse eller æske.

Planen er, at du skal fylde kassen op med alle de ting, din kæreste elsker. Noget slik, et duftlys, et par bløde strømper, mad, en lækker juice, skønhedsprodukter, yndlingsdvd’en. Alt du finder på din vej i en af de ovenstående butikker, som du ved, din kæreste kan lide.

Det får du den skønneste goodie-gave-boks ud af. Køb til sidst lidt silkepapir i din kærestes yndlingsfarve og pak det fint ind. Der er ingen tvivl om, at din ‘sweetheart’ vil modtage denne gave med stor glæde, fordi den afspejler, at du ved, hvad han eller hun kan lide.

Noget du ved, din kæreste mangler

Den perfekte valentines gave

Hvis du nailer denne her, får du helt sikkert uendeligt med kærestepoint. Du skal nemlig tænke dig godt om og huske på, hvad det nu liiiiiige er, din kæreste går og mangler. Måske har han eller hun nævnt det før, eller måske har du lavet et par mentale gave-noter det sidste stykke tid.

Er det en termokop, så han kan tage sin egen kaffe med i skole? Eller er det en sovemaske, så hun kan sove bedre om natten? Leg detektiv og forsøg at finde ud af, hvad din kæreste har behov for.

En kærlighedsbregne

En fin valentinesgave

Kan du huske scenen i How to lose a guy in 10 days, hvor Kate Hudson spiller den sindssyge, omklamrende kæreste i et forsøg på at skræmme Matthew McConaughey væk? En af de vanvittige ting hun gør, er at dukke op med en ‘kærlighedsbregne’ til hans lejlighed. Hun forklarer, at planten symboliserer deres kærlighed, og at den skal passes og plejes for ikke at dø.

Med inspiration herfra, dog minus Kate Hudsons vanvittige, nærmest skræmmende opførsel, kan du give din kæreste en fin plante i Valentinsdag gave. For planter er (i modsætning til i scenen med Kate og Matthew) et kæmpe hit for tiden.

En plante holder længere, end en buket blomster gør, og hvis du tænker, som Kate Hudson gør i How to lose a guy in 10 days, er planten jo et fint symbol på jeres kærlighed. Du kan også gå efter en romantisk plante. For eksempel en kærlighedsbregne som i film-eksemplet eller en Peperomia, der har fine, hjerteformede blade.

I Ikea kan du få fine, budgetvenlige planter. Blandt andet de mega-populære, Instagram-venlige planter, Monstera. Nogle af dem er endda så hårdføre, at de ikke kræver, at din kæreste er udstyret med grønne fingre for at holde dem i live.

En times forkælelse

Wellness valentinesgave

I en travl og til tider stresset hverdag kan vi allesammen have brug for en times forkælelse i form af en massage eller en anden skønhedsbehandling. Det er dog de færreste af os, der virkelig forkæler os selv. Derfor skal du gå foran og sørge for, at din kæreste får den times forkælelse, han eller hun fortjener. Og det behøver ikke at koste kassen.

Hvis det virkelig kniber med Valentinsdag-budgettet, kan du selv være stand-in som massør. Har du derimod lidt klejner til rådighed, kan du med fordel tjekke rabatsiderne My-Price, Bownty og Downtown igennem. Her kan du købe rabatbeviser til massevis af skønhedsbehandlinger rundt i landet til en brøkdel af normalprisen. Så kan du forkæle din kæreste uden at ruinere din bankkonto.

’Dinner and a movie”

Biografdate

Er du til det klassiske, søde og romantiske? Den sikre vinder? Eller tror du, at din kæreste er? Så skal du satse på ‘dinner and a movie’. Middag på jeres yndlingsrestaurant eller måske på en restaurant, I begge drømmer om at prøve? Ligesom du på rabatsiderne My-Price, Bownty og Downtown kan spare penge på wellness, kan du også finde rabatter på restauranter. Tjek siderne igennem og se, om du kan finde et godt tilbud til en god restaurant.

Når middagen er slut, går turen til biografen. Og din kæreste får selvfølgelig lov til at vælge filmen, når nu det er dig, der gi’r. Popcorn eller bland-selv-slik, og hvad mere kan man så drømme om? #Pro-hack til biffen er, at du blander slik i en kiosk, inden du rammer biografen. Det kan du spare uhyggeligt mange penge på.

Nu skal du bare finde ud af, hvilken gave du skal give til Valentinsdag. Om det er den, hvor du skal lægge hovedet i blød, finde din kreative side frem, den med massage eller den med en jagt i en Søstrene Grene. Lige meget hvilken metode du vælger, ønsker vi en god Valentinsdag fyldt med fine gaver og romantik, så det syder <3

Har du hørt om vores app?

Med Spiir har det aldrig været nemmere at få overblik over dine penge og forbrug. Appen klarer automatisk tallene for dig, så du altid er på toppen af din økonomi.