Dit intelligente budgetskema

Spiirs budget tager udgangspunkt i din privatøkonomi. Med detaljeret viden om dine udgifter skaber vi et retvisende budget. Helt automatisk. Du er altid ajour og kan nemt se, hvad der er gået over eller under.

Spiirs automatiske budgetskema

Den store plan for din økonomi

Hvis du vil forbedre din privatøkonomi og få luft i privatbudgettet, så er Spiir den bedste løsning. Slip for besværet og få Spiir til at holde styr på tallene for dig. En simpel løsning på morgendagens økonomiske udfordringer.

Hele billedet på ingen tid

Vores budgetskema er automatisk og intelligent. Med udgangspunkt i sidste års økonomi bygger vi dit budget ud fra din indkomst, alle dine regninger og dit løbende forbrug. Helt automatisk.

Budgetskema på ingen tid
Budgetskemaet som opdaterer sig selv

Budgetskemaet opdaterer selv sig

Hver gang du indlæser poster i Spiir, opdateres dit budget hos os. På den måde kan du altid stole på, at dit budget er retvisende. Måned for måned vil du derfor blive klogere på din økonomiske situation og dine muligheder.

Det første budget, du har lyst til at bruge

Modsat et gammeldags budgetskema, som hurtigt bliver unøjagtigt og svært at bruge, bliver Spiirs budget kun bedre og bedre, for hver dag der går. Med Spiir kan du endegyldigt sige farvel til et budgetskema, som samler støv i skuffen.

Danmarks eneste brugbare budgetskema
Sammenlign dit budgetskema med andre

Sammenlign dit budget med andres

Når du laver dit privatbudget, er det vigtigt at tage afsæt i din eget forbrug. Men holder budgettet sig inden for normen i forhold til andre personers forbrug? I Spiir kan du altid sammenligne dit budgetskema med andres, så du ved, om din plan er fornuftig.